Officiële opening Lichtroute goed bezocht

Officiële opening Lichtroute goed bezocht

Op 19 april 2022 is dan eindelijk, met 2 jaar vertraging, de Lichtroute van start gegaan. De lichtroute is tot stand gekomen door een enorm bedrag dat de sponsoren hebben gegeven aan de Stichting Vier de Vrijheid Wierden Enter en door alle inwoners van de Gemeente Wierden die hun handen uit de mouwen hebben gestoken door op wat voor manier dan ook een bijdrage te leveren aan de lichtroute. Organiserende buurten waren uitgenodigd om bij deze officiële opening aanwezig te zijn.

Burgemeester van de gemeente Wierden Doret Tigchelaar, Voorzitter van de Stichting Vier de Vrijheid Wierden Enter Ria Broeze en Kees Kroon van de Historische kring Wederden openden de Lichtroute met een toespraak en presentaties. Na afloop van de opening werd de route symbolisch gestart door Burgemeerster Doret Tigchelaar en initiatiefnemers familie Beldman met een druk op de startknop bij de ‘Sabotage Spoorrail’ aan de Huurneweg.

Reacties zijn gesloten.