Mozaïek aangeboden door de dagopvang van Carint Reggeland bij Zorgboerderij “De Piet”

Mozaïek aangeboden door de dagopvang van Carint Reggeland bij Zorgboerderij “De Piet”

Donderdag 21 april 2022 werd de Stichting Vier de Vrijheid Wierden Enter verrast door de deelnemers van de dagbegeleiding van Carint Reggeland bij Zorgboerderij “De Piet”. De deelnemers hebben samen een prachtig wandbord gemaakt: een mozaïek gemaakt van kleine tegelstukjes en prachtig  ingevoegd. Het aangeboden bord geeft het beeldmerk weer van: “Geef Vrijheid Door”

Jene Wessels van de dagopvang: “De mensen zijn erg druk geweest om dit samen te maken. Het zou mooi zijn dat dit bord nu , maar ook jaarlijks rond 4 en 5 mei ergens te zien is”.

Wij hebben als Stichting Vier de Vrijheid aangeboden om het bord vanaf vandaag in de expositie van de Historische Kring Wederden “Wiej bint vriej”, in de Van Buurenstee aan de Appelhofdwarsstraat te plaatsen. Alle bezoekers kunnen het bord/mozaïek hier bekijken. Daarnaast zal worden gezocht naar een juiste plek waar het bord de komende jaren op 4 en 5 mei te zien zal zijn.

Namens de Stichting Vier de Vrijheid vinden we dit een prachtig gebaar van deze Carint Reggeland dagbegeleiding. Geweldig dat de mensen dit samen hebben kunnen maken!

Comments are closed.