Reactie op situatie in Oekraïne

Reactie op situatie in Oekraïne

Nu een paar dagen geleden de oorlog in Oekraïne is uitgebroken, denken we allereerst aan de inwoners van Oekraïne en betreuren de ernstige situatie waarin ze verkeren. Het is een gevoelige situatie. Wij als Stichting Vier de Vrijheid zijn bezig om het gedenken en herdenken van onze vrijheid te vieren en dat is een groot goed om op de agenda te houden.

Als Stichting zijn wij verbonden met buurten die de cultuurhistorische aspecten van de Tweede Wereldoorlog uitbeelden in de lichtroute en verenigingen en organisaties benadrukken in hun activiteiten het thema oorlog, vrede en vrijheid. We ervaren juist in deze moeilijke tijd dat VRIJHEID een groot goed is. Door ons bevrijdingsfeest te vieren met als thema, oorlog, vrede en vrijheid zullen we dit allemaal  nog intenser beleven.

Buurten en verenigingen kunnen dan ook gewoon doorgaan met de voorbereidingen en zullen nog meer dan ooit beseffen dat Vrijheid uniek is! Ons bevrijdingsfeest gaat onder dit thema gewoon door!

Namens de Stichting Vier de Vrijheid Wierden Enter
R.Broeze-v.d. Kolk – voorzitter

Reacties zijn gesloten.