Welke buurt gaat er met de hoofdprijs van de lichtroute vandoor?

Welke buurt gaat er met de hoofdprijs van de lichtroute vandoor?

De lichtroute komt nu dan toch echt in zicht. We hebben het zelfs al gehad over de prijsuitreiking. Welke buurt gaat er toch met de hoofdprijs van €350,- vandoor?! Dit zal te zijner tijd worden beoordeeld door een jury, bestaande uit sponsoren en wij als initiatiefnemers. Wij staan natuurlijk te popelen om al jullie creaties te zien. We vragen iedere deelnemende buurt om even aan te geven waarom zij denken dat ze de prijs moeten winnen. Is het bijvoorbeeld het formaat van jullie bouwwerk, de moeilijkheidsgraad of is alles hand-made wat jullie als buurt neerzetten? Hier kan de jury dan rekening mee houden èn, dit zal ook gedeeld worden op social media zodat de deelnemers van de lichtroute hier ook naar uit kunnen kijken. Ook willen wij, net als de leden van het kerncomité, graag een blik komen werpen bij de voortgang en horen we ook graag wanneer en waar er werkzaamheden plaatsvinden.

Graag ontvangen we deze informatie op lichtroute@vrijheidwierdenenter.nl

Kijk op https://vrijheidwierdenenter.nl/activiteiten/lichtroute/update-vanuit-de-buurten/ voor een update vanuit de buurten die zich al gemeld hebben om mee te dingen naar de hoofdprijs.

https://vrijheidwierdenenter.nl/activiteiten/lichtroute/update-vanuit-de-buurten/
Comments are closed.