Nieuwe samenstelling kerncomité

Nieuwe samenstelling kerncomité

Het afgelopen jaar hebben we als kerncomité hard gewerkt om 75 jaar vrijheid in de gemeente Wierden op de kaart te zetten. Omdat veel activiteiten niet door konden gaan, zijn deze doorgeschoven naar volgend jaar. We zetten de schouders er, samen met de initiatiefnemers en de vele vrijwilligers, nog een keer onder om 75 jaar bevrijding om een waardige manier te vieren en herdenken.

Helaas heeft Diederick ten Brinke aangegeven te stoppen als secretaris. Hij wordt vervangen door Melanie Langenhof uit Enter. Michel van Sluijs vervangt Hans Bekke voor de ambtelijke ondersteuning vanuit de gemeente Wierden. Verder is het kerncomité uitgebreid met Jantina Berkhof (Notter) en Merle Pas (Enter).

Het kerncomité bestaat nu uit het dagelijks bestuur met Ria Broeze als voorzitter, Melanie Langenhof als secretaris en Jan Bosch als penningmeester en verder Leta Evers, Jolanda Haverkamp, Henri van der Kolk, Eléon de Haas, Jantina Berkhof, Merle Pas, Michel van Sluijs en Emiel Schoot Uiterkamp.

Comments are closed.