Activiteiten 75 jaar bevrijding in 2021

Activiteiten 75 jaar bevrijding in 2021

Als gevolg van de maatregelen tegen Corona, kon het vieren en herdenken van 75 jaar bevrijding in 2020 helaas niet door gaan zoals gepland. De meeste geplande activiteiten moesten afgezegd worden en de activiteiten die wel door konden gaan, werden in afgeslankte vorm uitgevoerd. We hopen in de periode van 7 april t/m 5 mei 2021 alsnog 75 jaar bevrijding te kunnen vieren en herdenken in de gemeente Wierden. Veel van de activiteiten die voor de herdenking in 2020 gepland waren, zullen in 2021 alsnog uitgevoerd worden.

Voor de veel activiteiten geldt dat ze met een aantal aanpassingen op een Corona-proof manier uit te voeren zijn. Omdat we rekening moeten houden met beperkende voorwaarden die mogelijk in 2021 ook nog gelden, moeten we nu alvast bepalen of dit haalbaar is en welke aanpassingen gedaan moeten worden. We zullen een aantal go/no-go momenten inplannen in de periode tot aan april 2021 om te blijven evalueren of we op de goede weg zijn en of de activiteiten door kunnen gaan zoals gepland.

We hebben als Stichting Vier de Vrijheid alle initiatiefnemers van activiteiten die zich bij ons hebben aangemeld en alle buurten die deelnemen aan de lichtroute uitgenodigd om binnenkort met elkaar te spreken over de mogelijkheden en de uitdagingen.

Namens de Stichting Vier de Vrijheid Wierden Enter,

Ria Broeze

Reacties zijn gesloten.