Inzet opbrengst collecte Oekrainers in Wierden

Inzet opbrengst collecte Oekrainers in Wierden

Bij alle festiviteiten dit jaar heeft de Stichting Vier de Vrijheid geld ingezameld voor de Oekraïners die in onze Gemeente Wierden verblijven. Omdat het nu vakantietijd is hebben wij besloten om de ouders met kinderen (Oekraïners) een gratis dagje Avonturenpark Hellendoorn te schenken incl. eten en drinken. De ouderen zonder kinderen (Oekraïners) gaan gratis varen met de zomp en krijgen nadien een gratis buffetje aangeboden.

We hebben elke Oekraïner die in onze Gemeente verblijft een uitnodiging gestuurd om met bovenstaande activiteiten mee te gaan of naar Avonturenpark Hellendoorn of ouderen varen met de zomp te Enter. De uitnodiging was in het Nederlands en tevens een vertaling in het Oekraïens. Mocht u Oekraïners kennen die geen uitnodiging hebben ontvangen, wilt u dit dan doorgeven? De opgave kan tot en met 3 augustus 2022. Mailadres:riabroeze1952@gmail.com of bellen 06-12842382

Namens de Stichting Vier de Vrijheid Wierden Enter denken wij dat het ingezamelde geld zo een juiste bestemming krijgt en hopen dat de Oekraïners die in onze Gemeente Wierden verblijven een fijne dag zullen hebben en wij bedanken iedereen die dit door zijn of haar bijdrage mogelijk heeft gemaakt.

Comments are closed.