Onze Bevrijdingsvlag een jaarlijks terugkerende gebeurtenis!

Onze Bevrijdingsvlag een jaarlijks terugkerende gebeurtenis!

Als Stichting Vier de Vrijheid Wierden Enter willen wij onze inwoners vragen om de bevrijdingsvlag weer aan de gevels en/of vlaggenmasten te bevestigen. Mogen wij u vragen de vlag uit te hangen van 7 april tot en met 5 mei 2022? In 1945 is Hoge Hexel op 7 april bevrijd en 2 dagen later op 9 april kwam de vrijheid terug in Wierden en Enter.

Heeft u nog geen vlag? U kunt deze kopen voor 10 euro in Wierden bij Kaas en Smaak, Home Sweet Home en Reterink boek en kantoorhandel en in Enter bij Primera. De vlag heeft een formaat van 100 x 150 cm. Mocht er iemand mastvlaggen willen kopen, formaat 150 x 225, deze zijn alleen bij Reterink te koop.

Wij als Stichting Vier de Vrijheid Wierden Enter hopen dat het weer een kleurrijk geheel zal worden in onze hele Gemeente Wierden.

Wilt u meer informatie over onze Stichting Vier de Vrijheid Wierden Enter
kijk dan op onze website of neem contact op via info@vrijheidwierdenenter.nl

Comments are closed.