Informatieavond buurtverenigingen op 26 augustus 2019

Informatieavond buurtverenigingen op 26 augustus 2019

De stichting “Vier de Vrijheid Wierden Enter” heeft enkele informatieavonden georganiseerd in het kader van 75 jaar bevrijding. Naar aanleiding van deze informatieavonden hebben wij meerdere reacties ontvangen.

Tot nu toe waren hier echter bijna geen reacties van de buurtverenigingen in onze gemeente bij.

Dit is voor het kerncomité aanleiding om een avond te organiseren voor alle buurtverenigingen in Wierden, Enter, Hoge Hexel, Notter, Zuna en Rectum Ypelo op maandag 26 augustus 2019 om 19.30 uur in het gemeentehuis te Wierden.

Wij willen graag 2 vertegenwoordigers van uw buurtvereniging verwelkomen op de bijeenkomst van 26 augustus 2019. Wij verzoeken u uiterlijk 23 augustus 2019 uw komst te melden op ons mailadres: info@vrijheidwierdenenter.nl .

Comments are closed.