Bevrijdingsontbijt goed verlopen

Bevrijdingsontbijt goed verlopen

Op zaterdag 30 april schoven in Wierden, Enter en de buurtschappen bewoners samen aan tafel voor het bevrijdingsontbijt. In Wierden in de tent op het Binnenhof en in de verzorgingstehuizen, in Enter bij de Waarf en in de verzorgingstehuizen en in de buurtschappen in de Kulturhusen. Mensen hebben genoten van het ontbijt en het samen zijn.

Wierden

Enter

Hoge Hexel

In Hoge Hexel kwam de Goudsclub bij elkaar om van het ontbijt te genieten. Na afloop werd er gezongen onder begeleiding van de ‘De Jennechies’. In de middag werden de senioren getracteerd op pannenkoeken en een tocht met treintje Bello langs een deel van de lichtroute. Daarbij vertelden Theo en Leta van de Historische Kring Wederden over de achtergronden van wat er te zien was.

Notter Zuna

Na het ontbijt werden degenen die mee wilden) naar de parkeerplaats bij de Notter-Zuna brug gebracht met een oude schoolbus. Van daaruit was er een wandelingetje met vragen en opdrachten. Bij een eindpunt werden deelnemers weer opgehaald door de bus en weer naar het Kulturhus gebracht. Hier stond een springkussen voor de kinderen en was er binnen live-muziek en kon er iets gedronken worden en de frituurpan was ook aan.

Rectum / Ypelo

Comments are closed.