Gratis Vrijheidsontbijt op 30 april 2022 van 8.00 tot 10.00 uur

Gratis Vrijheidsontbijt op 30 april 2022 van 8.00 tot 10.00 uur

Het is een landelijk initiatief een vrijheidsontbijt organiseren. In de Gemeente Wierden sluiten wij ons daar bij aan, we kiezen voor een vrije zaterdagmorgen: 30 april 2022. U kunt ontbijten tussen 8.00 en 10.00 uur. Tot 9.30 uur kunt u aansluiten.

We hebben een sponsor bereid gevonden (ORBYS fam. Holterman) om 1000 ontbijten in onze gemeente gratis ter beschikking te stellen. Wel met de voorwaarde dat met name ouderen in verzorgingshuizen een ontbijt ontvangen. Daarnaast zullen we vluchtelingen en Oekraïners, verblijvend in onze Gemeente en wanneer zij dat op prijs stellen, uitnodigen. Verder worden alle inwoners uitgenodigd om zich aan te melden voor dit bijzondere ontbijt.

Vanaf 15 april (niet eerder) is aanmelden voor het gratis ontbijt voor dorp Wierden (tent Binnenhof) en dorp Enter mogelijk via onze website www.vrijheidwierdenenter.nl

In Hoge Hexel wordt de Goudsclub uitgenodigd te ontbijten op 30 april in het Kulturhus. Andere Hexelaren kunnen zich aanmelden voor het ontbijt in de tent op het Binnenhof.

Kulturhusen Rectum-Ypelo en Notter-Zuna nodigen zelf hun buurtschap bewoners uit voor het gratis ontbijt op 30 april 2022

We zien uw opgave graag tegemoet, het aantal plekken is beperkt (toelating op volgorde van inschrijving)!

Juist nu is het belangrijk dat wij onze vrijheid vieren!

Vriendelijke groeten namens het bestuur van de Stichting Vier de Vrijheid Wierden Enter

Reacties zijn gesloten.