De bevrijdingsvlaggen zijn weer te bestellen

De bevrijdingsvlaggen zijn weer te bestellen

De bevrijdingsvlaggen zijn weer te bestellen. Vorig jaar waren de vlaggen snel uitverkocht. Wil je zeker zijn van een vlag, reserveer er dan een (of meer) via onderstaande link. De gereserveerde vlaggen kunnen medio maart worden afgehaald en betaald bij diverse (nader te bepalen) punten in Wierden en Enter.

https://forms.gle/AFhefn61EuHQxodV8

“We willen graag een nieuw vast gebruik in het leven roepen”, zegt voorzitter Ria Broeze van de stichting Vier de Vrijheid Wierden Enter. “Daarom vragen we de inwoners van onze gemeente elk jaar de bevrijdingsvlag op te hangen in de periode van 7 april tot en met 5 mei om stil te staan bij de bevrijding van de gemeente Wierden in 1945”. Hoge Hexel werd destijds op 7 april ontzet, Wierden en Enter op 9 april.

Kan een afbeelding zijn van 4 mensen en buitenshuis
Comments are closed.