Vrijheidsmaaltijdsoep wordt voor u geserveerd

Vrijheidsmaaltijdsoep wordt voor u geserveerd

Het Nationaal Comite 4 en 5 mei heeft een recept bedacht voor een Vrijheidsmaaltijdssoep. Vanuit de Stichting Vier de Vrijheid Wierden Enter willen wij dit initiatief ondersteunen en hebben wij onze restaurants en Kulturhusen benadert met de vraag of zij deze soep willen koken. We hebben hen het recept van de soep doen toekomen met de vraag om deze soep  op 5 mei tussen 12.00 en 18.00 uur op hun terrassen te serveren, uiteraard gewoon tegen betaling door de gasten.

We hebben enthousiaste reacties ontvangen en zijn blij dat er zoveel restaurants in onze Gemeente mee willen doen aan het door ons ingebrachte initiatief.  Op 5 mei kunt u tussen 12.00 uur en 18.00 uur  UITSLUITEND OP DE TERRASSEN van de volgende restaurants Vrijheidsmaaltijdsoep eten:

  • Gasterij d,Oale Marckt Wierden
  • ’t Rheins te Enter

Verder serveren van vrijheidsmaaltijdsoep OP TERRASSEN EN AFHAALMOGELIJKHEDEN  bij de volgende restaurants:

  • Sterk langs de lijn Wierden
  • Anno 1987 (voorheen t Anker)Wierden
  • Brasserie Sjiek (voorheen St. Jansgebouw) Wierden
  • Eleven Wierden
  • Let’z meat Enter
  • Bungalowpark Hoge Hexel
  • Kulturhus Hoge Hexel.

Wij als Stichting Vier de Vrijheid zijn blij verrast dat zoveel restaurants dit willen oppakken, voor ons om twee redenen: wees dankbaar op 5 mei dat we al 76 jaar in een vrij land leven,we staan stil bij het gebeuren van destijds OPDAT HET NIET WEER GEBEURE! Tevens gunnen we de horeca volle terrassen. Ze hebben wel een extraatje nodig zegt voorzitter Ria Broeze namens de Stichting Vier de Vrijheid Wierden Enter. Dus kom massaal Vrijheidsmaaltijdsoep eten! Op 5 mei 2021. Tussen 12.00 en 18.00 uur want dat zijn de tijden dat de terrassen nu open mogen zijn! U heeft keus genoeg om naar toe te gaan, reserveren van een plek op het terras of bestellen van de soep doet u gewoon naar eigen keuze bij het door u gekozen restaurant.

Kijk voor meer informatie op https://www.4en5mei.nl/vieren/vrijheidsmaaltijden/vrijheidsmaaltijdsoep

over-ons-1
Comments are closed.