Informatieavond lichtroute en straatversiering – 4 dec 2019 20:00

Informatieavond lichtroute en straatversiering – 4 dec 2019 20:00

Doet u als buurt mee aan de Lichtroute 75 jaar vrijheid Wierden/Enter, dan wordt u uitgenodigd op woensdag 4 december 2019 in de Burgerzaal van het Gemeentehuis te Wierden (maximaal 2 personen per buurt). Deze bijeenkomst begint om 20.00 uur.

Op deze avond zullen Bart Beldman (initiatiefnemer lichtroute/straatversiering), Rina Brink (verantwoordelijke vergunningen van de Gemeente Wierden) en de leden van het kerncomité Vrijheid Wierden/Enter aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden. Verder zal Rina Brink alvast een tipje van sluier oplichten over het nieuwe vergunningenbeleid.

U dient zich hiervoor op te geven via: info@vrijheidwierdenenter.nl

Comments are closed.