Sponsoren – Uitnodiging Straatversiering

Sponsoren – Uitnodiging Straatversiering

Feest ter gelegenheid van 80 jaar bevrijding in de gemeente Wierden.

Vrijheid is een groot goed en dat is reden voor een feest, een feest voor iedereen en voor elk wat wils!

Op 5 september 2024 hebben wij een prima informatieavond gehad, we hebben daar onze activiteiten gepresenteerd en er zijn nieuwe ideeën vanuit de vele aanwezigen toegevoegd.

Onze activiteiten kunt u bekijken via onze website:

www.vrijheidwierdenenter.nl

Sponsoring:

U leest op onze website dat er activiteiten zijn waar nog geen geld voor is, hoe gaat dat in zijn werk? Om een geslaagd feest samen te maken, vragen we iedereen sponsoren te zoeken om alle activiteiten financieel te kunnen dekken.

Heeft u een sponsor gevonden? Geef dit dan door aan ons, u bepaald naar welke activiteit het geld van de sponsor gaat! Stuur een mail naar info@vrijheidwierdenenter.nl met de volgende gegevens:

  • Naam sponsor
  • Adres sponsor
  • PC + Plaats sponsor
  • Mailadres sponsor
  • Voor welke activiteit

Stichting Vier de Vrijheid Wierden-Enter stuurt een factuur aan de sponsor en ziet toe op een tijdige betaling door de sponsor.

Pas als er voldoende sponsorgeld voor een activiteit is bijgeschreven op de rekening van Vier de Vrijheid zullen wij de activiteit definitief opnemen in ons programma. Een voorbeeld: tijdens de haringparty in Enter is er 3500 euro geschonken om een archeologisch onderzoek te doen op de plek waar de joodse onderduikers hebben gezeten in de oorlog, dit is geoormerkt geld speciaal voor deze activiteit.

Het eerste sponsorgeld is al toegezegd! Dus doe uw best om een bedrijf in de buurt of uw werkgever te vragen of hij wil sponsoren!

Hoe meer sponsoren hoe beter, hoe meer activiteiten kunnen worden uitgevoerd!

Wij als Stichting Vier de Vrijheid vragen uiteraard ook subsidie aan bij het veteranenfonds en de provincie Overijssel en wellicht komen er nog meer mogelijkheden. Via de Gemeenteraad van Wierden hebben we al gelden toegezegd gekregen.

Uitnodiging: Straatversiering en optocht:

In samenwerking met de Gemeente Wierden nodigen we u als Stichting Vier de Vrijheid uit om de straatversieringen te bespreken op 31 oktober om 20.00 uur in de Burgerzaal van de Gemeente Wierden. Dhr Hobert heeft aangeboden kartrekker straatversiering te willen zijn en zal die avond zijn idee met u allen bespreken!

Tevens bespreken we die avond of er voldoende belangstelling is voor een optocht met wagen enz, Er hebben zich inmiddels 2 wagens gemeld, mochten we 10 wagens kunnen vinden die deelnemen dan gaat de optocht met versierde wagens door!

U kunt zich alvast opgeven voor deze avond via: info@vrijheidwierdenenter.nl

Zodra we weten hoeveel geld we in kas hebben voor alle activiteiten dan houden we een nieuwe vergadering, het streven is om dit 1 december 2024 duidelijk te hebben, dan heeft iedereen voldoende tijd om alle activiteiten in gang te zetten.

Samen zetten we de schouders eronder!

Vriendelijke groeten

namens het bestuur van Stichting Vier de Vrijheid Wierden Enter

Jan Bosch, Jolanda Haverkamp, Leta Evers, Bart Beldman, Hetty Zandman, Gerlo van Harten, Ben ter Haar, Henk Mennegat, Rianne Hoekstra, Jantina Berkhof en Ria Broeze

Reacties zijn gesloten.